söndag 1 mars 2009

Härliga söndag!

Jaha, det blir ingen match för RPs damer idag, Tallen lämnade återbud lördag kväll. Någon som kan regelverket här? Vad händer med Tallen? Blir man straffad? Belagd med någon slags avgift? Nedflyttade? Jag har ingen aning! Det jag vet är att vi hade sett fram emot matchen och hade tänkt oss ett bra genrep inför nästa helgs seriefinal, men men...

Dam 2:an skriver jag om imorgon...

Idag är det en härliga eftermiddag. Mantorp spelar mot Eslöv, ett är nummer 1.
Nummer två stavas www.ehfcl.com

En rad intressanta matcher sänds live där idag. Du kan se Per Sandström i Hamburg, Tomas Svensson i Portland och inte minst Jonas Källman i Ciudad Real. Källmans lag möter Barcelona på hemmaplan. Jag längtar redan efter att få se Mikkel Hansen skjuta! Där kan man snacka skott och skön arm! Se och lär...

Härliga söndag!

8 kommentarer:

  1. Det är bara att hitta en ny tid för er match.
    Alla matcher skall spelas...

    SvaraRadera
  2. Om det stämmer som Anonym säger så är det ju skamligt... Eftersom det är svårt att få loss halltider så kommer antagligen RP behöva ta en träningstid för matchen vilket innebär en bestraffning för RP... Nåt är skevt i en (handbolls)värld där den som felar är utan skuld.

    I min värld så är det uteslutning ur serien om det inte föreligger extrema omständigheter såsom akut magsjuka fastställd av läkare.

    SvaraRadera
  3. Nej, inget händer. I värsta fall skickar förbundet ett brev till er som frågar just er varför inte matchen spelas. Regelverk finns, men följs inte och för de lag som inte följer det finns ingen påföljd.

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig Ante. Men mellansvenskas ståndpunkt är att alla matcher skall spelas. Tror denna såsong är rekort av uppskjutna matcher där frånvaro meddelas kort inpå match.
    Både i dam 2 o herr 3.

    Så det är nog ändå bara att orda ny tid om du tallen vill spela matchen.
    Tycker det där med faramarlag är lite svårt då de en gången inte har lag medans nästa gång kommer de med halva a-laget. Kan bli en orättvis serie på så sät.

    SvaraRadera
  5. Härlig söndag?? Har du verkligen sovit gott i natt efter det du ställde till med i Finspång i går kväll. Det var nog den mest partiska domarinsats jag någonsin har sett. Föregående kommentar tar upp det orättvisa med farmarlag, jag tycker att partiska domare är ännu värre för handbollen. En kommentar från en Finspångsspelare efter matchen "vad var det med domarna idag?? vi fick ju allt med oss, friskast eller straff för allt. Det säger väl det mesta.

    SvaraRadera
  6. Att tro att en domare är partisk i dagens upplysta samhälle indikerar tyvärr att Motala och dess invånare är några år efter övriga Sverige.

    Men det är klart. Det är alltid populärt att skylla förluster på domaren. Det är ju lite lättare än att se sig själv i spegeln...

    SvaraRadera
  7. Ja du Ante nu var det ju inte så att jag skyllde förlusten på domaren som du av någon andledning trodde utan jag är orolig för handbollens framtid om domarnivån ska vara så låg som vi fick se prov på i lördags kväll. Dålig stil av dig att dra in Motalas invånare i det här sammanhanget, men det är väl på den nivån du spelar.

    SvaraRadera
  8. Modigt att vara anonym och slänga ur sig massa gojja!

    Hur kan man inte tolka ditt inlägg som en bortförklaring till förlusten "Har du verkligen sovit gott i natt efter det du ställde till med i Finspång i går kväll. Det var nog den mest partiska domarinsats jag någonsin har sett".

    Kan för övrigt meddela att Ante inte spelar, men är högst delaktig i ett lag på högre nivå än div 2 västöstra norra mellansvenska södra strax väster om hörnet.

    SvaraRadera