fredag 13 mars 2009

Inget slutspel i Lund?

Det kan bli så att Lugi missar spelspelet i herrarnas elitserie. Det gör även Trelleborg, H43 och IFK Ystad. Enda skånelag i så fall blir Ystads IF. Skåne kanske har för många lag numera i elitserien för att nå en riktig topp? Detsamma som har hänt i Stockholm på damsidan...

17.00 imorgon, lördag kan du följa dramatiken live på SVT 24. Efter detta så skall det väljas motståndare till slutspelet. Spännande!

Lindesberg går till slutspel, detsamma gör Hammarby, RIK, Sävehof, Ystads IF, Guif, Alingsås och .... Skövde! Ja, jag tror att man vinner i Lund. Skall Rustan välja Lindesberg igen i ett slutspel? Skulle inte förvåna mig om Rustan inte väljer Lindesberg bara för att variera sig lite. Kanske väljer man Hammarby i kvarten för att slippa spela mot dem i en ensam finalmatch? Eller väljer man RIK för att det är skoj med Derby? Man kan ju fundera, den saken är klar...

Om Guif får chansen tror jag att man väljer Lindesberg, man körde ju över dem fullständigt senast!

Gert Fylking och Robert Aschberg är ute på promenad. Man går från söder till norr för att samla in pengar till förmån för cancerforskning. Någon som har förslag på vad de kan göra när de passerar Linköping? Inviga UEM-kvalet kanske?

Trevlig helg!

För övrigt, landslaget, herrarna landar på Linköpings flygplats nästa torsdag. De spelar ju kvalmatch för EM mot Montenegro 22 Mars i Norrköping.

3 kommentarer:

  1. Hej Erik,

    Känns som om det är bäst om Gert Fylking och Aschberg håller sig till promenader medans du sköter bra handbollsinfo. Blanda inte päron och äpplen - eller hur? :))

    SvaraRadera
  2. Spännande för en gammal(?) domarpajas som dig att se på detta inslag kanske. Jag kan säga att jag gjorde en helomvändning efter att ha sett situationen ifrån en annan synvinkel och Rustans dösnack framstår därför som patetiskt.

    http://svtplay.se/v/1477280/debatt_kring_domarinsats

    SvaraRadera
  3. Nixpix, han är ifatt honom. Inget rött! Dessutom är han nere och får ändå målet godkänt, dvs två feldomslut.

    SvaraRadera