tisdag 17 mars 2009

Onsdag

Kanske skrev fel senast. Herrarnas slutspel på TV börjar givetvis nästa onsdag i och med kvalspelet för landslagen. Sverige spelar för övrigt dubbelmöten mot Montenergo denna vecka där bägge matcherna sänds på TV.

På onsdag sänder TV 4 sport matchen med start 18.00. Norrköping står sedan som värd för hemmamatchen som kan upplevas live i Himmelstalundshallen. Vill man sitta i soffan så sänder TV 4 matchen som börjar 17.00.

Sverige har goda chanser att vinna bägge matcherna tycker jag! Matchen nere i Montenegro blir säkerligen en skön upplevelse där de spelare som klarar av spott och mynt skall spela!

Källman är skadad så som v6 vill jag se Fredik P! Som h6 vill jag från start ha Janne L, men denan gång skall Niklas E vara ombytt! Mattias G skall spela m6 och på 9 meter vill jag se Jonas L, Dalibor D och Kim A! Oscar C bör få spela en del också såvida inte Kim är dominant. Övriga avbytare som skall spela är Robert A och Kim E. I mål skall Per stå, Palicka på bänken.

Hur många blir det i sporthallen på söndag? Den som inte är där missar säkerligen något...

1 kommentar:

  1. Klart att man åker till Himmelstalundshallen! Det vill man ju inte missa! Håller med fullständigt med vilka som ska spela, men du glömde Tobbe i försvaret.
    Kommer du vara där Erik?

    SvaraRadera