måndag 2 februari 2009

Livet efter VM

Som när man precis vinkat farväl av sin käresta eller sagt hejdå till sin bästa kompis. Sådär tomt känns det nu när VM är slut. Vi behöver alla nu något som får oss att titta framåt, något som ger ljus i mörkret.

SVT börjar att sända båda dam- och herrhandboll nu efter VM. Se här!
TV4 sport sänder på lördagar från tyska ligan. Här kan vi återse våra VM-stjärnor och dessutom upptäcka nya.
Webbsport fortsätter förhoppningsvis med sina sändningar.

Dessutom har vi en del live-handboll här i Östergötland att se fram emot! I dam 2:an är frågan om vilka som skall ta klivet upp till division 1? Norrköping förlorade senast och ligger nu lite sämre till då man har ett tufft program framför sig! RP leder serien med 3 poäng, men har ett tufft derby mot Vadstena på lördag. Vadstena har i sin tur tappat mark och får akta sig för flåsande lag underifrån. Upplösningen blir onekligen något för den som vill ha spänning!

LHK och Mantorp kämpar på för att undvika degradering. Just nu ser det rätt så ljust ut för LHK, men serien är mycket jämn. Ha här i tanke att i sista, kanske avgörjade omgång blir det derby i sporthallen mellan dessa 2 lag. Läge för att fylla sporthallen?

Landslaget kommer på besök. Herrarna kvalar till EM och tar sin an Montenegro i Himmelstalundshallen. 22/3 spelas den matchen.

Under påskhelgen står Linköping som värd för UEM-kvalet. Tjejerna födda -90 spelar alltså i sporthallen. Läge att boka upp sig och äta äggen i sporthallen!

Det ser ut att kunna bli en hel del skoj handboll trots alls!

2 kommentarer:

  1. En massa bra tips om handboll här! .."Äta äggen i sporthallen"!..Aha ha! ..Och titta på ungtupparna?!

    SvaraRadera
  2. Du refererar kanon om VM. Du kan din grej och bra när du varvar VM med damhandbollen som du brinner för. Du lägger fram modiga kommentarer som uppskattas. Ser gärna att du tar upp handboll kring F-93 och F-94. Kul!

    SvaraRadera