fredag 6 februari 2009

Helg!

Olle Löfstedt,MV, från Malmslätt är ävan han uttagen till riks 1. Rätt skall vara rätt som det heter!

Kul med lite kommentarer, hoppas på fler i framtiden. Denna gång var det någon som skrev in om 92or och att man tyckte att det i Östergötland finns 92or som skulle platsa på riks 3. Intressant tanke! Ser man till juniorelitcupen, flick-sm och seriespel så hittar inte jag någon i alla fall. Jag har då jämfört med de spelare som spelade juniorlandslagskampen i Katrineholm under Sverigecupen. Till riks 3 är ca 25 stycken uttagna, kanske färre? Ser inte att någon, som jag vet, skulle platsa här.

Ser man till juniorelitcupen där de bästa från Östergötland var kallade så valde en hel del spelare att tacka nej. Då tror jag att man omedelbart är borta från resonemanget eftersom det är under denna cup riksinsrtuktörer ser vilka som är bäst i respekitve distrikt. Givetvis finns här undantag...

Av de 92or som spelade juniorelit så hade NKIK och RP ett par tjejer som är duktiga, men inte tillräckligt bra för riks i mina ögon. Nåväl, man tycker alltid olika, så är det ju.

I helgen så är det tysk ligahandboll på TV4-sport. Flensburg med herr Carlén möter Minden. Vadstena spelar derby mot RP i Vadstena sporthall. Matchen spelas lördag, 15.00.
16.00, Lambohov, lördag är det dags för seriefinal i herr 3. LHKing mot Hallstahammar!
på söndag sänder SVT massa handboll på eftermiddagen.

Ha en bra helg!

4 kommentarer:

  1. ??
    Är inte Olle löfstedt från vadstena HF??

    SvaraRadera
  2. Nej, trenden har vänt! Han e inte från Vadstena längre! - Jasså, varifrån e han nu då? - Villhelmina!

    SvaraRadera
  3. Olle Löfstedt är från Vadstena och har tidigare spelat i Vadstena HF, men eftersom föreningen inte har något P92/93-lag denna säsong så spelar han i Malmslätt.

    SvaraRadera
  4. Hultic bk har en grym 92a som utvecklas ständigt och kommer nog mycket snart spela i herr 2an, Daniel Wadell heter han, så om du/ni som läser detta helst erik! har chansen att se honom, så ta den!
    Mvh NHK supporter!

    SvaraRadera