måndag 26 januari 2009

VM-vila

För de lag som spelar "A-slutspel" är det vila denna måndag. Detta behöver Sverige! Synd att alla inte kan vara bra samtidigt i det svenska laget. Igår var Kim bra, Källman bra. Målvakter, straffläggare var ur form. Jonas och Doder har setts bättre de med. Är det kanske så att man inte hittat rätt tillsammans på 9m?

Kanske spelar Jonas, Falle och Kim bättre? Kanske Carlén, Jonas och Doder?

Mot Slovakien är det dags att vinna igen för att få till en match om 7:e platsen. Vi kan fortfarande bli 5:a, men då måste Korea slå Ungern och det tror inte jag på i alla fall. kortvuxna mot jättelånga! Iofs också snabba mot långsamma! Vi får la se...

In med Per i mål i alla fall!

18.30, tisdag sitter vi framför TV:n igen och efter det slår vi alla på datorn för Kroatien-Frankrike! Mer om denna match under tisdagen...

2 kommentarer:

  1. Kul att stora VM tar efter minsta knatteturnering och anordnar ett A-, och B-slutspel. Undrar om det stod så i inbjudan; "Vi garanterar minst 6 st högklassiga matcher mot internationellt motstånd".

    När kommer inlägget om handbollsklimatet i olika delar av landet?!

    /Sangria-mannen

    SvaraRadera
  2. Läste idag på TV4:s hemsida att de beslutat sända matchen Polen - Norge på nätet ISTÄLLET för Kroatien - Frankrike(!!)- Med motiveringen att den ju ändå är betydelselös(!)...för vem?!
    - Fy f-n va lågt!

    SvaraRadera