fredag 9 januari 2009

En härlig handbollshelg nalkas

En tränarkollega sade till sitt lag; - Tjejer, kolla gärna på USM för damjuniorer i helgen. Det är bättre än att se RP spela...

Visst har han rätt! Se här...

Kärra spelar i div 1, Lundagård leder div 2, Kroppskultur har landslagstjej och elitlag. Dessutom finns Linne i gruppen som spelar div 2 och gör det bra!

Allt motstånd är inte bättre än vad RPs a-lag är, MEN! Alla 5 lagen är bättre än de flesta av RPs motståndare är. Summan blir alltså att bättre handboll på damsidan kommer det inte att spelas i sporthallen denna säsong. Är det någon gång man skall se damhandboll är det alltså nu!

LHK spelar mot Eslöv på söndag eftermiddag. Ett långt uppehåll för dessa herrar och match mot ett av seriens bästa lag. Personligen tycker jag att intressantast på herrsidan är att se vilka unga spelare som utvecklas mest. Mister Andersson? Adam Lönn? Claudius? Kanske herr Elovsson?

Så till en helt annan sak! Landslaget befinner sig i Norge för att spela ytterligare matcher innan VM. Imorse tränade man och ikväll startar turneringen om jag inte minns fel?

Ha en bra helg!

PS. USM från sporthallen kan följas via www.rpif.se DS.

2 kommentarer:

  1. Lycka till i helgen! Det verkar ju bli högst sevärt alltihop. Kul!

    SvaraRadera
  2. Varför står det att det är ter kommentarer på inlägget ovan men när man sedan klicka på kommentarerna så står det att det finns noll kommentarer?

    SvaraRadera