fredag 23 januari 2009

En sorgens dag

Ganska nära var det, men kanske ändå inte. Jag vet inte riktigt...
En del svenskar var bra och visst gjorde vi ändå en bra match! Tyvärr så var inte alla Sveriges pjäser denna torsdagsafton så bra som man måste vara om man skall slå Kroatien i deras egna hallar.

Dumt vore att gräva ner sig, för chansen till semifinal finns fortfarande. Vinst över Frankrike på lördag och man är med på banan igen! Klart att den chansen finns, att vinna alltså. Det syntes mot Kroatien...

Roligt med Korea och Makedonien till main round. Handbollen blir verkligen bredare och bredare i toppen. Eller i alla fall strax under toppen.

Lazarov, Makedonien, han kan göra mål! Leder skytteligan klart...
________________________________________________

Lördag, 13.45 och framåt...

Det är dubbelarrangemang i sporthallen! Damerna, RP möter AIK och LHK möter Country. En riktigt trevlig lördagseftermiddag!

Vilodag idag, imon är det full fart igen!

2 kommentarer:

  1. Får vi bara perspektiv och tid till reflektion kommer vi nog att anse att det nuvarande svenska handbollslandslagets insats i VM2009 var formidabel. Nu verkar ju förväntningarna växa med det tiodubbla för varje seger - var är proportionerna och långtidsminnet. Det sistnämnda verkar i dagens mediaklimat ha krympt till korttidsminne, kanske bl a pga TV4:s vanvettiga bakgrundsdisko och hetsiga reklampåslag. Lugn i stormen! Andas djupt och fatta telefonluren och ring och klaga på bakgrunds"musiken"! Den är ett utslag av rastlösa epileptiska teknikers klåfingrighet och producenters flathet och oförstånd. Låt oss vara ifred och låt matcherna och kommentatorerna/experterna tala ifred och för sig själva!

    SvaraRadera
  2. Corren skriver att Johan Sjöstrand gjorde en kanonmatch. Det kan jag verkligen inte hålla med om. Han började ju riktigt dåligt, tog inte de skott han borde ha tagit. Den undrar jag vad faan Kim Andersson håller på med? Varför skjuter han aldrig. Ingen försvar i världen kan ju ha någon respekt för honom när han bara passar bollen vidare utan att utgöra något hot. Har vi ingen bättre på den positionen? Har han dåligt självförtroende? Man blir ju hur som helst vansinnigt irriterad på honom när man ser ett grymt upphopp och ser att han har läge att dra. Men istället ser man hur hans blick letar efter någon att passa.

    Vad säger du angående det Erik?

    SvaraRadera