torsdag 15 januari 2009

Inför VM

För att göra VM så bra som möjligt så har jag redan rekommenderat ett managerspel till er läsare. Här följer ett par länkar som också kan vara skoj att kolla in...

Officiella hemsidan

TV 4 - Handbollssidan - Här kan du bland annat följa svenska träningarna live. Jag börjar att gilla TV 4! Du kan också se vilka övriga matcher som TV 4 sport sänder.

Igår tränade landslaget på bosön och imorse åkte man till Kroatien där första matchen spelas på lördag kväll. Kroatien spelar VMs första match på fredag 20.30 mot Sydkorea. Detta är enda matchen på fredagen...
____________________________________________

Till helgen spelas Sverigecupen. Jag själv skall vara på plats som observatör, ta ut spelare till rikslägren som är senare denna vår. F93 och P93 från Östergötland spås ha goda chanser att göra resultat och det skall bli riktigt skoj att se dem spela i helgen!

Ikväll spelar NkIK mot Vadstena i mässhallen, norrköping. Ett östgötaderby således. NkIK vinner nog med 5-10 mål skulle jag tro. På lördag spelas RPs damlag borta mot Arboga och på måndag är det seriefinal i sporthallen mellan RP och NkIK.

Trevlig dag!

2 kommentarer:

  1. Bra länktips på denna blogg! - Tack ska du ha för det du!

    SvaraRadera
  2. Har ett annat bra webbtips för alla utlandssvenskar och genuina handbollsnördar som inte nöjer sig med TV 4´s sändningar.

    www.handballworldcup.tv

    Där kommer man kunna se alla matcher. Live.

    SvaraRadera