tisdag 27 januari 2009

En annan upplösning

Med hjälp av datorns fina upplösning blir det en annan upplösning vi får se. TV-upplösningen är bättre än datorns, men inte den upplösning vi får se på TVn. Det löser sig dock då vi kan se Sverige rycka upp sig på TV. Kroatien - Frankrike får vi istället se när det är dags för final!

Norge - Polen - Sänds på webben. 20.15
Tyskland - Danmark - Sänds på TV 4 sport. 17.30
Sverige - Slovakien - Sänds på TV 4. 18.30

Kroatien gör säkert en OS 96 och ställer över sina bästa göbbar. Frankrike gör nog detsamma för inte är något av dessa lag rädda för Danmark, Tyskland, Polen eller Norge?

Danmark vinner och går till semi. Sen skräller det till rejält och Norge slår Polen. Det är vad jag tror... Vad tror ni andra? Läget är i alla fall intressant. Jag reder ut begreppen...

Danmark går till semi om man tar poäng av Tyskland. Förlorar man så får inte Polen vinna mot Norge om man skall gå vidare. Bra utgångsläge!

Tyskland går till semi om man vinner mot Danmark. Tar man 1 poäng mot Danmark går man vidare om Norge förlorar mot Polen eller om Norge-Polen slutar oavgjort.

Polen går till semi om man vinner mot Norge och om Danmark slår Tyskland.

Norge går till semi om man vinner mot Polen och Danmark tar poäng mot Tyskland. Hyfsat utgångsläge.

Hoppas att alla är med?

Ha en underbar afton!

1 kommentar:

  1. "Med hjälp av datorns fina upplösning blir det en annan upplösning vi får se. TV-upplösningen är bättre än datorns, men inte den upplösning vi får se på TVn. Det löser sig dock då vi kan se Sverige rycka upp sig på TV." - Vad menas? web-sändningarna är väl värdelösa?!
    Låt mig reda ut en sak till: Om Slovakien slår Sverige kommer sportfånarna i svt:s morgonsoffa att jubla, för då får dom fortsätta med sina fördoms- och okunninghetsspetsade hatutbrott. - Beklämmande nollor!

    SvaraRadera