tisdag 20 januari 2009

Dubbla vinster!

Vinst för Sverige och vinst för RP. Min kväll var i alla fall riktigt skojig igår. Tror att jag inte är ensam om att ha en skön känsla i kroppen!

Sverige var bra igår, riktigt bra! Allt eventuellt snack om att Spanien inte var bra köper jag inte alls. Garcia, Romera, Rocas och Enterirros gjorde allt de brukar och de brukar vara riktigt bra! Sjöstrand stod ivägen! Doder dominerande fullständigt! Kim tog sitt ansvar, likaså Källman!

Jonas, Janne, Robban A och Tobias Karlsson gör även de allt för att laget skall vinna! Laget Sverige vann över laget Spaninen, så kan jag nog bäst yttra mig. Glädje!!

Nästa match är mot Kuwait. Där skall det matchas enligt följande:

Carlén, T Karlsson, Doder, Lennartsson, Lundström och Gustavsson skall starta. Stenbäcken, Lennartsson och Lundström skall spela mycket! Jonas och Doder skall dela på m9-platsen och Kim ska vila mycket! Janne måste komma igång och det kan han göra mot ett svagt Kuwait. Målet skall vaktas av Per och Pallicka.

Annars blir höjdpunkten på onsdag kväll när TV 4 sport sänder Spaninen-Kroatien. 21.30 om jag inte minns fel?! Kolla in!
___________________________________________

Att vinna ett derby med ett mål är underbart! Det fick RPs damer uppleva igår tillsammans med supportrar och tränare. Välförtjänt! Ett lag som är bäst sista 10 förtjänar ofta att vinna! Emma Candemark visade klar U-landslagsklass igår och det var så underbart att se en m6:a dominera på det viset. Tacka Ilone för inspelen!

Läs gärna Jörgen Auers blogg här på Correns sportsida på internet!

Ha en bra dag!

5 kommentarer:

  1. Det är underbart att läsa din blogg! För till skillnad mot alla andra är du alltid så positiv!
    Vi såg matchen Sverige-Spanien här i Split igår och Sverige var världsbäst!!

    SvaraRadera
  2. Att se matchen på en bar här i Spanien med några cerveza i handen var inte helt fel det heller! Bartendern fick smaka under matchen ;)

    Men däremot kan jag inte hålla med om att Kim tog ansvar. Det är inte att ta ansvar att bara skjuta när man har alibit "armen uppe för passivt". Särskilt inte när man har ett av de hårdaste skotten i världen.

    Nu ser vi fram emot nya vinster! På torsdag är det dags att slå ett Kroatien på nedgång!

    /Andreas

    SvaraRadera
  3. Bra överblick och konsist sammanfattat om VM. Kul också att RP vann!
    - Allt tjat om att VM-Kim ska skjuta och Kim ska det och det andra börjar bli väl jobbigt nu. Varför inte inse att vi som tittar faktiskt bara är betraktare. De som är mitt i spelet har att ta hänsyn till många saker som vi bara anar. Dessutom tycker jag det är förvånande att så många av de s.k. handbollskunniga bara tycks se fragment av vad som sker innan målen blir till.

    SvaraRadera
  4. Grattis till vinsten för dig och tjejerna! Härligt! Du skriver bra om VM, du har ju så mycket kunskap om handboll! Kram

    SvaraRadera
  5. Berra, just det att vara en betraktare är Kims problem. Du satte verkligen huvudet på spiken där.

    Du har även rätt i att man ser fragment av vad som sker innan målen blir till pga det faktum att handboll av idag är mer individuell än den var för 10-15 år sedan.

    Du verkar vara en riktig altmeister. Svårt att skapa debatt med sådana men även dom kan lockas ner från sina höga hästar!

    /Andreas

    SvaraRadera