torsdag 18 mars 2010

Slutspel för herrarna!

För att få en bra överblick över gruppspel och antal poäng som lagen redan nu har föreslår jag att du besöker denna länk.

Här pratas det också om kvalserien...

Skoj att TV och webb-TV sänder matcherna. Exakt vilka matcher blir klart inom ett par dagar skulle jag tro. Intressanta matcher hela tiden.

Ett förslag är att följa många slutspelsmatcher, så många det går med TV i början. Efter några omgångar borde man kunna se vilka matcher som betyder något och sända dem. I takt med att färre och färre matcher blir intressanta i slutspelet så kanske man kan sända kvalspelet, om det finns intressanta matcher kvar där? Det tror jag att det kommer att finnas...

Kvalspel är alltid skoj att följa, ibland mer spännande än slutspelet. Se på hockeyn vilket grymt intresse för kvalserien det är.

I och med att lagen börjar med poängen 3,2,1 och 0 så tror jag att Sävehof blir klara ganska tidigt. Gruppen med Alingsås, Guif, Skövde och Drott känns mera öppen, främst med tanke på att lagen under säsong slagit varann duktigt!

Kalendern framme? Dags för planerning...

PS. Damernas slutspel ångar på. Skövde och Lugi är så gott som klara. Sävehof spelar till sig 2-0 idag. Eslöv har också 2-0, men att slå Skuru i Nacka 2 gånger i följd? Nja.... DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar