torsdag 4 mars 2010

Slutspel damerna

Kvartsfinalerna är klara gällande damernas slutspel!

Sävehof vs Heid
Skövde vs Kärra
Lugi vs Kroppskultur
Skuru vs Eslöv

Alla i bäst av 5 med 3 hemmamatcher för de lagen som står först ovan.

Sävehof vs Heid 3-0
Damerna från Partille kommer att göra denna historia kort! Inget snack, man är bättre på alla platser och kommer inte att bjuda på någonting!

Skövde vs Kärra 3-0
Skövde har ett bra lag med ett väl fungerande kollektiv och bjuder inte på mycket! Wallén tänder till i slutspelet och målvaktsspelet fortsätter att vara bra. Kärras chans att vinna någon match är att fylla sin hall och sätta ett grymt tryck där!

Lugi vs Kroppskultur 3-0
Jag tror även att denna match slutar med klar Lugidominans. Man har många fysiskt bra spelare och börjar verkligen att få ordning på saker och ting. Kropps saknar rutin från slutspel och får nog mer fokusera på att lära sig inför kommande år.

Skuru vs Eslöv 3-2
Förra året vann Eslöv, men iår tror jag på omvänt resultat. Jag är inte säker på att lagen vinner sina hemmamatcher rakt av, men tror dock på Skuruseger totalt. Eslövs chans ligger i att få till ett bra försvar som ger deras rutinerade målvakter chansen att knäcka de unga Skuruskyttarna.

Om en vecka ca börjar det!

6 kommentarer:

  1. Jag tror inte att lugi kommer komma undan smärtfritt med 3 segrar. Kropps kommer bjuda upp till kamp och visa att även de vill nå en semifinal. Kan bli tufft för lundalaget som visat toppform de senaste matcherna.

    SvaraRadera
  2. Erik tippar du Skuru-Eslöv med hjärtat eller hjärnan.. Tveksamt om Skuru klarar att ens vinna en match.

    SvaraRadera
  3. Håller med helt angående Kärra. Möjligheten eller risken till en seger är på hemmaplan, men knappas där heller. Bara rikta in sig på en ny försäsong

    SvaraRadera
  4. Tror du inte? Varför inte?

    SvaraRadera
  5. Man kan ju lätt tro hjärta, men inte denna gång...

    SvaraRadera
  6. Måste ju påpeka att du fick rätt i tre fall av fyra och jag i ett falla av ett..

    SvaraRadera