tisdag 23 mars 2010

Avhandling

Mycket att prata om nu!

1. Nacka, som vann div 1 norra på damsidan tackar NEJ till elitserien. Man spelar troligtvis i Allsvenskan istället. Tyresö HF spelar däremot i elitserien sedan man tackat JA till platsen. Man kom 2:a i div 1 norra. Borde denna fråga gått till 2:an i div 1 södra? Eller kanske det lag av dessa 2or som fick mest poäng? Lycka till Rickard och CO i Tyresö! Blir skoj att se vad Tyresö kan göra i elitserien. Börja med att Värva Tollbring från Rimbo kanske? Eller de spelare som inte får plats i Skurus lag? En del av dessa har tränaren Rickard tränat förrut. Sorry bloggarna i Stockholm, va inte meningen att gå in på erat område för mycket.

2. Landslagstruppen är uttagen, herrar alltså. Spanien spelar sin liga, därav inga spelare därifrån. I övrigt för brossan comeback, helt rätt och mycket skoj! Han är med som V9:a. Kim Ekdahl och Tobbe Karlsson är övriga V9or. Fritzon är fortfarande utanför landslaget, denna gång är det Ask och Gustavsson som är m6or. Sänder TV dessa matcher? Hoppas, hoppas!

3. Matchen Guif-Alingsås var bland det bästa Sverige har att erbjuda i handbollsväg på nationell nivå. Röd läktare, övertända spelare och mängder med sköna prestationer! Långe skytten Kristian var sannerligen tillbaks i gott gammalt slag och mycket bättre än vad jag sett Kim Ekdahl vara denna säsong. Robin Andersson och Pava Johansson utmärkte sig i Guif. Den dagen Zacke drar dit 80% av sina lägen är han lätt topp 3 h6 i Sverige. Snacka om att vara överallt! En egenskap man verkligen bör ha som kant!

Finns en till k6:a som är överallt, Alex Ruiz i RPs herrar U. Han har samma egenskaper. Sätter han 80% gör han lätt 5-6 mål per match i LHK nästa säsong. Den som lever får se!

Mellansvenska bloggen lever!
Stockholmsbloggen lever!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar