söndag 21 mars 2010

Dubbla grattis!

Grattis till RPs damer som igår blev klart för div 1-spel kommande säsong. Man krossade jumbon Huddinge och knep därmed plats 2 i serien. Starkt jobbat med tanke på att man tappade många spelare inför säsongen. Unga tjejer såsom Sofi Ericsson, Sofia Thorén, Aniara Ulfsdotter och Sofia Sandell har gjort det riktigt bra med tanke på det ansvar man har fått ta. Kan dessa spelare fortsatta att utvecklas så har RP ett stabilt div 1 lag på gång!

Viktigt att spelare som varit med ett tag fortsätter. Alexandra Lindholm, Evelina Samuelsson och Nathalia Gonzalez tror jag måste vara med ett tag till för att vi skall få se på jämna matcher kommande säsong när div 1-kanonerna besök Sporthallen. Känner jag Alexandra rätt så ser hon redan nu fram emot spel i div 1!

Hoppas också att laget är beredda att träna lite mera då det är precis det de yngre tjejerna behöver för att ta nästa steg! LYCKA TILL och grattis! Grattis också till Linköping som nu får se lag som GT Söder, Skånela, Irsta osv... OM RP spelar i div 1 norra vill säga. Spelar man i södra kanske? Den som lever får se...

Idag avgörs om LHK klarar sig kvar i div 1 eller om laget måste kvala. H65 Höör, från innersta Skåne kommer på besök. 16:00, Sporthallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar