torsdag 8 oktober 2009

Vad står på tur?

USM i helgen och RPs duktiga A-flickor går in i SM-spelet via spel i Nyköping. Med tanke på lagets styrkor så vinner man säkert gruppen. Lycka till tjejer!

Nu på söndag, 16:30 spelar Ljungsbro mot de blåa Lejonen. Toppderby i div 3 med andra ord. Kan bli bra tryck i halen eller?

LHK åker till Skåne för att spela mot Eslöv. Skåneresorna är tuffa, men skojiga!

Alingsås var helt utspelade igår av stjärnorna från balkan. Vilket lag Zagreb har! Valcic, Balic, Lazarov, Spoljaric, Löke, Dzomba, Vukic... gamla slovenen Lubej som back-up och en 2.10-h9 som man låter sitta på bänken. Dessutom har man Cupic skadad. Skof i mål är inte dålig han heller! Fanns där någon svaghet? Balic som halvback kanske?

När man sedan spelar de viktiga matcherna kommer det att vara fullsatt i den mäktiga arenan (minns VM) och då blir det tufft även för Pers Hamburg och Talents pojkar där...

Talents son spelade tydligen CL i helgen. En vänsterhänt biff enligt Jonas Källman och riktigt bra dessutom! Inte undra på med den pappan. Mamman skall dessutom vara större än Talent själv, stor ryska. Skoj att se grabben spela sen!

Alingsås får ta sig i kragen och spöa Köpenhamn hemma! Tror dock inte att de gör det, men 10 mål i baken blir det nog inte i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar