torsdag 22 oktober 2009

Finrummet för juniorer

Nästa veckoslut, vecka 44 spelas Skadevi cup i Skövde. Turnerningen brukar locka många bra lag och höjdpunkten är som vanligt de senaste åren juniorelitturnerningen på killsidan. Deltar gör Hammarby, hemmalaget Skövde, IFK Ystad, Århus (Danmark), Lugi, Sävehof, Guif och... RP Linköping!!

Onekligen ett välskrivet kvitto på att handbollen i Linköping är på uppåtgående! HJ-killarna i RP får här bekänna färg mot Sveriges juniorelit och känna på hur det kan smälla när de bästa möts. Att man får erfarenhet till sitt handbollsspelande är bara förnamnet! Hoppas verkligen att ALLA killar i laget laddar max och förstår vilken möjlighet detta är... Att Peter Andersson, tränaren för laget är laddad är ingen hemlighet då han ju är "Skövdeson" i grunden. För er som följt LHK vet att Daviv Lowén, Calle Andersson, Marcus Carlsson och Co är födda 91 och således åker till Skövde. Stort lycka till killar!!

Favorit då? Ja, Sävehof är ju bra och IKF Skövde har hemmaplan...

Fler lag åker till samma cup, lycka till där med!

Adam Sjöö åker detta veckoslut till Märsta för spel med juniorlandslaget. Rapport kan följa då jag troligtvis är på plats...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar