torsdag 29 oktober 2009

Landslagsdags!

Herrarnas landslag spelar idag torsdag, lördag och söndag supercup i Tyskland. Ett cup som brukar samla många bra lag och så även detta år.

Glädjande är att TV 4 sport sänder mycket, mycket... LÄS HÄR!

Man möter alltså Danmark i sin första match, därefter Tyskland och slutligen Norge. 3 mycket bra matcher som troligvis är det bästa landslaget tar sin ann innan det är dags för nästa stora mästerskap i januari.

Laget är i stort sett ordinarie. Saknas gör Kim Andersson som skall bli pappa. GRATTIS Kim, hoppas att allt går bra!

Av målvakterna saknar jag Per Sandström som i mina ögon är 2:a bakom Beutler. Johan Sjöstrand står numera i Tyskland och gör det bra, men att Anders Persson är före Per... nja...

Källman och Petersen är lika gjutna som en en varm tennsoldat på V6!

Våra pivotspelare som skall husera på och omkring den bananliknande linjen är Arrhenius och Gustavsson. Kan inte komma på några bättre! Ahlm är fortfarande negativ till landslaget uppenbarligen.

Janne Lennartsson och Niklas Ekberg står för snabbhet och liret på H6. Om de är bäst eller inte är en bra fråga. Janne har många års erfarenhet och känns given. Niklas Ekberg kan nog på sikt bli riktigt vass så just nu känns det som en bra kombination.

På 9m är Carlén etta som bombare på h9. I mitten delar nog Lukas och Doder på det. Skall bli intressant att se vem som levererar mest här. V9 är en position som är svag i mina ögon internationellt sett. Bliznac har inte övertygat på mig i Champions League, Stenbäcken är lite för mycket berg o dalbana. Tobias Karlsson är knappast tänkt om anfallsspelare? Här har vi ytterligare något att titta på. Är övertygad om att det blir en del press på våra V9or!

Kim Andersson saknas alltså. Det kommer nog att märkas...
Saknas gör också Jonas som fortfarande är skadad.
Inte vilka pjäser som helst. Hur klarar Sverige detta mot stora tyskar, duktiga danskar och goa noirrmän?

Handbollsfest väntas!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar