måndag 12 oktober 2009

Grattis till er...

... som gick vidare från helgens USM, steg 1!

RPs tjejer vann sin grupp klart och är därmed vidare direkt till steg 3. Vadstena kom 3:a i sin grupp och får därmed en ny chans i steg 2. Mantorp och Ljungsbro hade både dragit sig ur och ställde alltså inte ens upp i årets SM-spel. Tråkigt!

RPs tjejer kan säkerligen gå långt om man höjer sig någon nivå! Här handlar det nog om att de skall få tuffa matcher utanför östergötland för att vara van vid att möta bra lag.

Kommande helg spelar RPs P95 SM-spel i Sthlm. Man ställs mot Boden, Sorunda och Skuru. Visst har man chans att att vinna denna grupp...

Återigen är det handbollslördag i Linköpings sporthall kommande helg. Först ut är RPs damer som spelar mot IVH Västerås U. Vinner man denna match så är man verkligen serieetta! LHK tar sig ann Kungälv 15.00 och därefter följer LHKing som gästas av Enköping.

RP har fått 3 killar med på regional landslagssamling. Adam Sjöö, Filip Berentsen och Marcus Bergqvist skall åka och träna på Bosön tillsammans med de bästa 92-93orna i mellansverige. Personligen tror jag att Adam har bra chanser att närma sig juniorlandslaget! Kört hårt Adam!

Samma Adam gjorde för övrigt div 2 debut i fredags. Ett mål blev det också...

18.50, www.heh.nu, måndagskvällen bjuder på handboll live!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar