måndag 19 oktober 2009

USM-framgångar

RPs P95 vann sin grupp i SM-spelet, steg 1. Man spelade i Sorunda, söder om vår kungliga huffudstad och slog tillbaka Skuru, Sorunda och Boden. Grattis!

Även Norrköping lyckades med att vinna sin grupp. Också denna grupp spelades söder om Sthlm, nämligen i Handen. Vinster över Eskil och Tumba imponerar!

RPs damer vann omt IVH. Än mer intressant är debatten om vaxet som pågår på Johan Södermans blogg. Den har ni läsare fått adressen till innan!

LHK lyckades med att ta en poäng mot ett bra Kungälv. Du har vi en poäng i alla fall. All skit med poängavdrag och sådant orkar jag inte kommentera då jag inte är helt insatt i allt. Vet att det står lite om det på LHKs hemsida.

Mantorp möter på söndag LHKing på hemmaplan. Förutom att det är östgötaderby så är det också en toppmatch! Förrutom detta så är det också en familjefight, nämligen familjen Karlsson som lär smälla på varann ganska så bra! Matchen bli än mer intressant då LHKing har fått ett par rutinerade namn i laget på sistone. Jaafar i mål, Holm, Karlsson på 9m har alla div 1-rutin... Det har iofs många i Mantorp också! Kanske att LHKing kan bjuda på ytterligare någon förstärkning, den som besöker Mantorp får se...

Copenhagen vann mot Alingsås, precis som jag förutsåg. Alingsås har lite att lära om man säger så! Vi får la se om de kan ta med sig alla läropengar och försvara sin titel i vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar