tisdag 11 januari 2011

Premiär!

Eftersom dagens Corren säger premiär för nya bloggen idag så är det väl så, men lite tjuvstart har vi allt gjort. Nu har bloggen en ny bild på oss alla som skriver så vi får väl se detta som officiellt nu då. Välkommen!

Missa nu inte dagens VM-bilaga i Corren. Där finns en del gött! O givetvis har vi alla koll på www.corren.se/handbollsvm, eller hur!?

Förr om åren har heh.nu levererat massor av träningsmatcher i resultatform vilket gett oss möjligheten att se vilka spelare som gör mål. I år verkar detta inte vara fallet, utan vi får söka oss fram på diverse förbundssidor på olika språk. Jag skall ge det en chans i veckan tänkte jag.

Vi som lever i Östergötland kan konstatera att vi snart kommer att se långa handbollsspelare live. Lagen tränar i Sporthallen bland annat och bor på hotell i stan. Framför allt kommer vi att från fredag, med start i Norrköping kunna se världshandboll live!!!

Om vi summerar Sveriges matcher inför mästerskapet så ser det la OK ut. Att spela lika med Danmark i Danmark är bra gjort, oavsett vad det är för match!

20:15, torsdag, Sverige - Chile!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar