onsdag 5 augusti 2009

Riksläger - En rapport

Ja, då var jag hemma från riksläger 2. För er som inte har koll på vad detta är exakt kan läsa om det på www.handboll.info. Kort sagt är det ett förberedande landslagsläger där de bästa spelarna i landet tas ut att träna tillsammans.

Riksläger 2, för årgång -93 bestod av 40 tjejer, 40 killar, en gäng instruktörer, 2 sjukgymnaster, 1 fysansvarig, 1 lägeransvarig och lite annat folk. Allt tog plats i Katrineholm.

Kul att Aniara och Adam från RP blev uttagna till All-star team och fick spela match med landslagströjan sista dagen. What a feeling! Den va la någon som sjöng så...

Martin Hossman deltog väldigt lite pga knäproblem. Filip Beretsen och Marcus Bergqvist skötte sig bra. Sofia Sandell deltog inte praktiskt då hon är skakad för tillfället.

Uttagningen till riks 3 sker i februari. Hoppas hoppas att Östergötland även då har några spelare med. Tufft att komma med till riks 3, bara 4 per position kallas kort sagt.

Min distrikslagskollega Johan Söderman bloggar även han. Där är det full fart och mycket rykten som publiceras. www.mellansvenskhandboll.bloggagratis.se

Både RPs damlag och LHK har startar träningen denna vecka. Hur det är med övriga seniorlag i Östergötland har jag inte koll på i dagsläget.

Intressant artikel om Stefan Lövgren i Corren!

Hörs snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar