torsdag 16 december 2010

Julen kom tidigt

Kanske blir det en tidig jul för det svenska damlandslaget? En medalj skulle sannerligen inte sitta fel. Tror inte att herr tomte kan överträffa det då det skall delas ut paket på dopparedan.

Vi som tittar har fått ett par julklappar vi med. Matchen igår, spänningen och glädjen! När detta fått ett par dagar så är det dags för...

* Sverige - Rumänien
* Norge - Danmark

* Final
* Bronsmatch

Således 4 matcher med lagen ovan. Då får vi återigen se att svenska tjejer kan spela handboll! Som tränare hoppas jag givetvis att alla unga tjejer kollar och lär. Att tränarna runt om i landet ser vad som betyder något och inspireras av Torstensson o CO! Har sagt det förr, säger det igen, det är inte "grejen 1,2,3 o 4" som gör att Sverige lyckas utan att Linnea Torstensson kan skjuta som satan, att Boson kan hoppa och skjuta massa goa kantskott, att Gulldén kan passa grymma pass samt att Wiberg/Flognman kan ta sina spelare på ett bra sätt! Individuell teknik och en massa vilja!

Lämnar damernas EM och konstaterar att det spelas 2 roliga matcher i Lambohovshallen denna torsdag. U-laget på damsidan tar emot Irstas dito, herrarnas b-lag (RP Handboll) tar emot KAIK. Helkväll i Lambohov alltså?!

1 kommentar:

  1. Dopparedan, eller doparedan? - Det är frågan.
    - Va, doppa redan!?

    SvaraRadera