måndag 20 december 2010

Damer

Ett EM har just tagit slut. Ett mästerskap som vi svenskar kommer att minnas under lång tid, mycket lång tid. Många positiva minnen och dessutom med ett silver som slutgiltligt facit.

Norge var bättre igår, inte så mycket att säga om det. Norge är bättre i normala fall, man har så mycket större budget på landslaget, man har fler träningsdagar tillsammans och man har fler spelare som spelar CL m.m. Klart att det tar ut sin rätt till slut.

Linnea T och Johanna W fick fina priser igår, MVP respektive bästa försvarare. När hände det senast? Johanna Wiberg spelar i Eslöv vilket innebär att det finns möjlighet att se henne live i Sverige. Du som har chansen, gör det! Se också Sävehof med Gulldén, Roberts o CO. Nöjd dig inte med detta utan se på Lugi där Sabine Jacobsen spelar.

På tal om bäste försvare, Anna Lagerqvist fick detta pris under JEC igår. Hon spelar också i Lugi och är enormt bra bakåt. Du får alltså 2 duktiga flugor i en smäll om du tittar på Lugis damer...

Så, nu när EM är slut och vi väntar på VM för herrarna är det alltså skarp läge för att se på handboll, damernas elitserie närmare bestämt. Klicka direkt på www.damhandboll.nu och kolla in spelprogram.

God morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar