onsdag 27 oktober 2010

Landslagsdags!

1. En go länk...

Det är dags för Sverige att spela landskamp igen, en viktig sådan mot ett skapligt motstånd! Matchen spelas i nya, fullsatta(?) arenan i Kristianstad. Jag vill se följande spelare spela mycket, ta mycket plats och göra så att vi vinner...

K6: Jonas Källman och Niclas Ekberg
M6: Mattias Gustavsson
MV: Dan Beutler
9M: Oscar Carlén, Dalibor Doder och Jonas Larholm

Givetvis skall andra pjäser också spela, men det är dessa som skall göra det!

Saknar faktiskt Stenbäcken, men motbevisa mig gärna Lönn/Du Rietz...

Matchen sänds på TV 4 direkt på TV 4 Sport och börjar 19:15. Ett måste!

Hur tror ni att det går?

10 kommentarer:

  1. Jag tror Jonas Larholm gör att vi vinner, han är värd det

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas Jonas hittar lite spelglädje och att laget vinner.

    Kan bli intressant att se hur de nya spelarna spelar. De kanske har en massa bra att bidra med. Nytt blod :)

    Det har för övrigt varit väldigt lite att läsa om Handbolls EM.

    Ha det gött. Tack för en bra blogg.

    SvaraRadera
  3. Jag trodde att det skulle bli en jämn match. Sverige brukar ta ut segrar i förskott. Titta bara på ESC!

    Bättre att sätta sig i underdogläge direkt. Sverige är inte så himla överlägsna i handboll. De är bra men inte överlägsna. Bra att de får se det så att landslagsspelarna inte blir dryga. Annars hade det garanterat varit större rubriker om handbollen och handbollspelare i tidningar och tv.

    En del av spelarna ser bra klena ut. De behöver allt äta upp sig. Vissa ser rent ut sagt slitna. Tror de behöver genomföra hälsokontroller på spelarna om de ska komma längre!

    SvaraRadera
  4. Hur kan man se Israel - Sverige i kväll? Finns det någon kanal/bra länk till gratis streaming?

    MVH Handbollstokig

    SvaraRadera
  5. Citerar "Anonym" 28/10 18.26 - "Det har för övrigt varit väldigt lite att läsa om Handbolls EM." - Ja, och en del av det som skrevs var väldigt luddigt och lätt att missförstå, t ex när tv4:s text-tv hade rubriken att "Jonas Larholm saknar spelglädje"(!!) - När man sen letade sig vidare i text-tv-snårskogen visade det sig att Jonas menat att han saknar spelglädje hos laget(!) Detta exempel på hur slapp journalistiken blivit på många håll, i synnerhet på tv4:s text-tv-redaktion, borde vara varnande. När det gäller "handbollskanalen"- som tv4 har mage att kalla sig, så borde man väl på sin text-tv åtminstone kunna klämma ur sig en målservice på landskamperna! En mer Alzheimermättad företeelse än tv4:s text-tv får man förövrigt leta länge efter - det verkar som om man där inte har något med själva tv4 att göra överhuvudtaget! -Typ: "Vem e jag och varför??".

    SvaraRadera
  6. Bengt! Håller med. Värdelös journalistik på tv 4. Handbolls kanal??! Snacka om högmod. Personligen skulle jag vara rädd för att intervjuas och bli utfrågad av tv 4. De klipper ju ihop sitt material på ett sjukt skumt sätt. Hur relevanta är frågorna som reportrarna ställer? Tv 4 är bara ute efter att göra det glättigt. Inte konstigt att Elisabeth Höglund lämnade Tv 4 program förkväll. Hon hade förväntat sig ett seriöst program.

    SvaraRadera
  7. Citerar "Tjejen" 7 /11 kl 08:14 - "Hon hade förväntat sig ett seriöst program". - Ett mer oseriöst program får man leta efter. Ena stunden är tony med och snackar om marijuana och i nästa stund håller han på att sticka en halsduk! Vad är det för ett program? Tacka vet jag antikrundan och handbollsmatcher

    SvaraRadera
  8. Citerar "Tjejen" 7 /11 kl 08:14 - "Hon hade förväntat sig ett seriöst program". - Ett mer oseriöst program får man leta efter. Ena stunden är tony med och snackar om marijuana och i nästa stund håller han på att sticka en halsduk! Vad är det för ett program? Tacka vet jag antikrundan och handbollsmatcher

    SvaraRadera
  9. Vill citera anonym 8 november 2010 21:51

    " Tacka vet jag antikrundan och handbollsmatcher" ...Javisst handbollsmatcher i all ära men varför antikrundan? Jag tycker att Tony E passar bäst i Lets Dance. Vad gör han förresten i Förkväll? Jag slutade kolla när Elisabeth Höglund försvann. Tyckte att hon med sitt burriga röd/orange hår gjorde programmet seriöst vilket inte Tony E bidrog med.

    Värst är väl ändå Charlotta Flinkenberg med sina modetips. Rött är tydligen inne ena fredagen och korsett nästa. Vad är uppe med det?
    Tycker hon kan hålla sig till "CHICK" och inte tramsa runt i Förkväll. Är trött på Carolina Gynning också. Varför ska hon vara med överallt. Hennes böcker tillhör ju inte nationaleposen och ändå får hon så mycket utrymme i media. Som sagt tacka vet jag Elisabeth Höglund.

    Jag håller fortfarande med Bengt och inte Hälsningar Götet.
    Tror verkligen Larholm blev felciterad. Så jävla typiskt en icke public service kanal.

    SvaraRadera
  10. Hittade en bra länk om det är någon som är mer intresserad av Elisabeth Höglund än handboll...

    http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/article8072984.ab?start=357

    SvaraRadera