söndag 24 oktober 2010

Intressant

En tänkvärd kommentar som lämnades på förra upplägget. Likväl så består vägen till framgång av fler faktorer än att bara träna. Vila är en av dem, inkluderat sömn och vila från träning. En annan viktig faktor för att du skall orka träna är kost.

Med bra vila och kost menar jag att när du väl sätter fin fot i gymet, på planen eller vad det nu må vara är du redo max att träna hårt!

Det jag menar är att du kan ha en bra skottarm, en fin förståelse, men nu måste ändå vara noga med att bygga den fys som ger dig möjlighet att träna mycket och bra! Där är vilan och kosten saker som ofta ses som prio 3 och 4.

Så till lite annat smått och gott!

En väldans massa folk igår som besökte Linköpings sporthall. Varken damer eller herrar lyckades leva upp till förväntningarna. Nu är det 3 veckor för herrarna till nästa hemmamatch och då är det verkligen dags att ge publiken i Linköping något att njuta av.

Vad hände i onsdags? Hammarby vann borta mot Sävehof. Inre källor pratar om besvikna spelare och att Staffan/Engblom vann coachmatchen mot Signell/Franzén. Något säger mig att Ystad får det svårt idag då man tar sig an Sävehof.

Inte långt kvar till EM-kvalet nu, som roligt nog sänds på TV. Skriver lite om det på onsdag då det är dags för handbollsblogg igen.

Noterat att de flesta serier på förbundsnivå är jämna, mycket jämna. Damelit blir intressant, liksom herrarnas dito. Den eviga diskussionen om norra eller södra herrettan är bäst får ny luft under vingarna då jag på läktaren i Märsta (Efter Skånela-RP) fick höra att Wasaiterna-Eslöv var en betydligt sämre tillställning än match i Vikingahallen...

Sävehofs damer spelar CL idag, SVT sänder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar