torsdag 17 december 2009

Damhandboll

Igår såg jag RPs damer spela mot HK Eskil. Matchen spelades 21:15 i Sporthallen.

Denna serie, div 2 damer är onekligen mer spännande än på mycket länge. 3 (?) platser står på spel för att nå div 1 nästa säsong. Att spela i nästa års div 2 är ett klart steg bakåt jämfört med div 1 med tanke på det nya seriesystmet!

RPs tjejer inledde mycket bra, bättre än jag sett på mycket länge. Man spelare bra och gjorde 7 mål på mindre än 15 minuter ganska enkelt. Skoj att se!

Eskil kom tyvärr ikapp, mest pga av att RP-spelarna inte lyckades med att spela samma dina spel som i inledningen. Natalia i RPs mål gjorde massor av räddningar vilket gav 18-16 till hemmalaget. Eskil tröttnade på 9m och orkade inte med att vinna helt enkelt...

Skoj att se Aniara som är född 93, m6 och 3:a bakåt. Alexandra Lindholm tog även hon sitt ansvar. Dessutom hade man en goalgetter av rang i Fanny Lundgren!

RPs damer har verkligen chansen att nå div 1 då man nu slog tillbaka HK Eskil som låg precis under, snacka om nyckelmatch. Nästa gång man spelar i sporthallen kommer Gustavsberg på besök. Läge att bryta deras segersvit då? Hoppas att vi kan vara många på plats som hjälper damerna till detta!

Imorgon juniorelitcupen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar