tisdag 23 november 2010

Rätt

En skoj trupp till World-cup. Många Sävehofare som möter de bästa i världen varje vecka i stort sett. Känns spännande och helt rätt! Barud, Jakobsson, Stenbäcken och Robban J.

CL är igång igen och onekligen är det många bra lag som har chans att gå långt. Såg en annan match i Sävehofs grupp, nämligen danska laget Kolding mot franska laget Montpellier. De som spelar i grytan i Frankrike... Fransmännen är bra och Karabatic, den äldre är tillbaks i laget. Med andra ord spelar han VM!

Att Sävehof inte lyckas fullt ut beror i mina ögon enbart på att motståndarna är bättre en och en, både anfall OCH försvar. Undrar förresten hur mycket individuell teknik svenska elitlag tränar? Intressant...

Hade besök av både Boson och Torstensson igår på herrträningen. Tyvärr fick Linnea lite knäproblem efter 25 minuter. Hade varit skoj att se annars... Hoppas att knät blir bra till EM!

Det börjar att dra ihop sig inför Sverigecupen! Vinterläger till helgen och en sista chans för alla duktiga pojkar och flickor att visa att just de skall med till Sverigecupen! Vi ses i Katrineholm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar