fredag 12 november 2010

Bubblaren

Utan att egentligen imponera slog Sävehof Skövde igår. Matchen sändes på TV 4 sport. De regerande mästarna är sannerligen ett imponerande lag där man verkligen är medveten om vad man vill på plan och hur man vill spela. Många bra spelare, stora spelare och bra målvakt. Ett Guif i en match är det enda som kan hota enligt mig.

Även damerna var bra igår. Man körde fullständigt över ett Västerås. Undrar om Ramon har röst kvar? Västerås tränare alltså...

Skoj att se Malic. Hur nära är hon landslaget?

En del kommentarer har ramlat in den senaste tiden, skoj! Massa olika teman och en del Höglund. Handboll eller? Nåväl... Som svar på några av frågorna kommer här...

1. För att lyckas som handbollsspelare? Hur gammal är du som frågar?
2. Övningar som tränare. Vilka tränar du som frågar?
3. TS = Tränarskola
4. TS 2 = Tränarskola 2 (I Sverige finns TS 1, 2 och 3, där 3 vänder sig till juniorer och seniorer och 1:an, 2:an vänder sig till hur man skall utbilda bra handbollsspelare)

På tal om att utbilda. Återigen ser man alltför många unga lag som inte kan grunderna i handbollen utan istället springer runt i bågar och växlar, bara för att vinna matcherna. Hur viktigt är det när man är 12-15 år? Förklara gärna någon!

Jag säger bara... utveckling ger resultat!!

En handbollslördag på lördag i Linköpings Sporthall.

Adam Sjöö är återigen uttagen i J-landslaget. Quatar väntar runt jul. Grattis!

Mängder med RP-spelare är uttagna i lag som skall spela juniorelitcup och Sverigecup i Katrineholm. Skoj!

Alltomhandboll har i veckan publicerat de bästa handbollsbloggarna i Sverige. Topp 15 var inget för denna blogg, men fick i alla fall bubbla lite...

Igår spelade för övrigt Niklas Barud OCH Andreas Nilsson samma match. Vem vann den fighten?

3 kommentarer:

  1. För att citera Erik kl. 08:42

    "Alltomhandboll har i veckan publicerat de bästa handbollsbloggarna i Sverige. Topp 15 var inget för denna blogg, men fick i alla fall bubbla lite..."

    Mitt tips är att blanda upp bloggen med lite humor. Den är lite knastertorr. Ska du toppa listan får du allt bjuda mer på dig själv än att ge en massa tråkiga matchsnack. Du kan varva lite.

    Du har kanske något intresse vid sidan om som du kan berätta om.
    Du kan sväva ut lite och gå out of the box.

    Tips ifrån coachen.

    SvaraRadera
  2. Barud vann väl matchen i matchen, bättre bakåt och säkrare i avsluten. Dock ser Nilsson ruggigt stark ut när väl bollen kommer in. Lake var annars matchens stora besvikelse, feg och inte det vanliga drivet i speluppbyggnaden.

    /Nicke

    SvaraRadera
  3. Vad tycker du om detta uttalande om Sveriges landslag? Stämmer det eller inte?

    http://blogg.ystadsallehanda.se/handboll/2010/11/12/angsliga-landslagsspelare-och-sjalvbelatna-orakel/

    SvaraRadera