fredag 20 augusti 2010

Spel om 5-8:e plats

Idag spelar Sverige mot klocklandet Schweiz. Blågult kom 3:a i mellanrundan och möter därmed 4:an från den andra gruppen. Vinst och det blir match om 5-6:e plats i JEM. Sverige vann mot Serbien och har gjort det skapligt resultatmässigt då både Danmark och Kroatien verkar vara länder för medaljer. Sverige har spelat jämnt med dessa lag.

Imorgon, lördag blir det handbollsfest utanför Linköping! Se nedan...

Spelschema i Ljungsbro Sporthall:

10.30 RP IF Linköping – IFK Nyköping

13.30 IFK Nyköping – IF Hallby HK

16.30 RP IF Linköping – IF Hallby HK

Nyköping har i sitt lag hemvändaren, hemmasonen Andreas Asp, senast i IFK Skövde. Hallby förfogar över spelare såsom Victor Skillhammar och Vasilij Lundberg. Blir troligtvis 3 bra matcher för de som gillar handboll.

1 kommentar:

  1. Hej. Kul med handbollsblogg. Jag har en sportportal för bloggare. Jag försöker samla bloggar till en och samma sida vilket gör de lättare att hitta bloggar, få mer läsare och kommentarer. Är själv gammal handbollsspelare så just handboll ligger varmt om hjärtat. Vill se handboll växa på nätet, finns mycket att göra men jag tror min lösning kan vara en bra lösning. Hade varit väldigt spännande att se din och andra handbollsbloggar på denna renodlade sportplattform. Du är mer än välkommen att blogga på www.kylspray.com. Mvh Micke (mikael@kylspray.com)

    SvaraRadera