tisdag 13 juli 2010

VM

Igår pratades det VM på P4 Östergötland och onekligen börjar VM-temperaturen att stiga. Biljetterna är släppta och organisationen som skall ta hand om det hela arbetar för fullt. Har du möjlighet att hjälpa till? Gör det!

Gör vi i Östergötland ett bra intryck nu med folk som hjälper till, media och utsålda arenor kommer handbollen tillbaks, var så säkra. En av anledningarna till att vi fått VM är att Norrköping fyllde Himmelstalundshallen mot Montenegro.

Många biljetter är redan sålda, troligtvis är det väl norrmän som köpt det mesta. Norge kommer säkerligen att bidra med mycket folk. Hoppas att Ungern har med sig fans också.

Att se världens bästa spelare träna och spela VM är ett måste för den som är handbollsintresserad. Övriga också! Tro mig, att se allt detta live är något helt annat än på TV. Bara att stå bredvid Lazlo Nagy som är 2.09 lång är en upplevelse. Att sen se honom skjuta stenhårt så att målet nästan trippar omkull är en maxad upplevelse!

Januari 2011, då kommer 6 lag till Östergötland för att spela världsmästerskapen i handboll! Hur ofta händer i det? Once i a lifetime?

1 kommentar:

  1. Hejsan Erik

    Om man är intresserad av av hjälpa till under VM vem kontaktar man isåfall? Och framför allt på vilket sätt kan man hjälpa till?

    Marcus

    SvaraRadera