söndag 4 juli 2010

Slutet på veckan

En lång vecka har det varit med Olympic solidarity projekt. Vi har varit i Partille utan för GBG och tränat lag från olika länder som jag tidigare skrev. Intressant att följa dessa lag i Partille cup senare under nästföljande vecka. Indiens pojkar, Nigerias tjejer m fl är roliga att titta på. De spelar ofta en bra försvarsspel som präglas av bollspel och offensivt tänk.

I och med juni/juli månads början så är det också dags för våra ungdomslandslag att spela cuper och matcher. Tjejerna har onekligen inlett bra med en del vinster. F92 spelar i GBG kommande vecka. Många intressanta spelare i detta gäng som i veckan leds av ingen mindre än Per Johansson tillsammans med ordinarie Joacim Lundberg. Camilla Eriksson jobbar... Stort lycka till under veckan!

En hel del lag från Östergötland deltar som sagt under veckan. Intressant!

Jugoslaviens uppställning på 9m under EM 98 var inte att leka med. Perunicic, Jovanovic och Butilja. Sverige och framför allt Stefan Lövgren lyckades ändå vinna matchen mot detta lag under nämnada EM. Lövgren öste in hattar så nätmaskorna nästan gick sönder. Var den månne under denna match som hoppskottet på ett steg fick sitt genombrott? LÖvgren var ju extremt bra på det. Ni som har chans att se detta guldkorn, tveka inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar