onsdag 21 juli 2010

Paus

Pratade med en kompis häromdan som var förtvivlad över att det hände så lite inom handbollen i juli månad. Han saknade rapporter, rykten, klara spelare m.m. Visst är det så att juli inte är den hetaste handbollsmånaden för seniorlagen i Sverige. Ungdomslagen är däremot igång med Partille cup och Åhus beachhandboll.

En del seniorlag börjar dock sin säsong kommande måndag. Linköpings herrar börjar den 2 Augusti, en måndag. Snart kan vi alltså få se träningar, matcher och resultat. Inte alls långt borta faktiskt...

UVM rullar på för F90-landslaget...

1000 biljetter har Norge lagt beslag på, än sålänge...

Inom några dagar så skall jag berätta om en skoj nyhet...

Fick en fråga om hur man hjälper till under VM 2011. Du som vill vara med skall kontakta Kristian Steen. Surfa in på Ljungsbro HFs hemsida så hittar du hans kontaktuppgifter där.

På tal om hemsida, tråkigt att det inte händer nåt med stadens största handbollsförening och deras hemsida. Nåväl, för dig som är intresserad av herrlag i stan kan jag rekommendera denna blogg. Sålänge det inte finns någon hemsida så får jag skriva lite någon gång då och då. Några spelarfotografier utlovar jag dock inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar