fredag 30 april 2010

3 av 4

3 av 4 matcher i semifinalserierna här i Sverige avgörs i en 5:e och direkt avgörande fight. Har du möjligheten att se någon av matcherna live bör du göra det om du nu inte vill missa en spännande, rafflande och ball tillställning. Skövde, Partille och Ystad är det som gäller.

Vilka som går vinnare ur striden är svårt att sia om. Lagen med flest matchvinnare kanske? Spelare som spelar minst lika bra när det nu gäller mycket. Detta talar för Ystad. Drott har dock den magiske islänningen i laget. Sävehof har fler spelare i mina ögon än vad Lugi har som kan avgöra. Dock har Lugis lag visat sig vara mycket bra nu. Skövde tar sig till final via en hemmplansmatch?

Ålborgs match mot FCK visades på nätet i veckan. Jag tog del av härligheten och kunde konstatera att Wremer var stekhet, Lennartsson fortsatt sval, Svensson bra som vanligt. Mattias Gustavsson var helt ok. Bror Jonas hade en bra 2:a del av matchen med många läckra grejer. Bäst på plan var Möllgård i Ålborg, stekhet! Han gjorde 4 mål en man mindre!!!!

Nu går vi mot en trevlig helg fylld med slutspelshandboll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar