måndag 11 maj 2009

Rustan är kung!

För att veta vad rubriken syftar på så måste man ha en del bakgrundsfakta. Den får ni själva hämta här:

http://www.skanskan.se/article/20090504/SPORTBLOGG02/868705615/1099

http://www.heh.nu/Articles.aspx?id=20264

Efter det så tycker jag i alla fall att Rustan är grymt go!

7 kommentarer:

  1. Tycker att båda är patetiska.

    SvaraRadera
  2. Förstår inte varför Rustan svarar på ett blogginlägg? Har han ingen humor eller kan han inte ta kritik??
    Vet att en del spelare vill ha bort honom som tränare till nästa säsong. Kanske kan förstå dem när han lägger kraft på att kommentera ett ironiserande blogginlägg i en skånetidning istället för att ta hand om sitt lag så de om möjligt kan vara bäst när det gäller nästa säsong.
    Må vara att H43 gjorde en katastrofalsäsong, men man kan ju inte påstå att Humorlöse Rustans gäng gjorde det bättre. Han coaching i smeifinalerna var så fruktansvärt dålig. Måste bara skriva ett exempel på det. Falle som redan hade tankarna i utlandet och så mest till att inte bli skadad fick spela i princip hela tiden??? Varför?? en spelare som inte vill gör inget för laget.

    SvaraRadera
  3. Problemet är inte att de två grälar. Problemet är att HEH upplåter plats åt Rustan. HEH saknade trovärdighet innan och det har inte blivit bättre efter detta.

    SvaraRadera
  4. Du anonym nr två: Varför ska man ta elaka och onyanserade påhopp med humor?? - Rustan är en av de få som inte blivit totalt avtrubbad av allt anonymt, ansvarsbefriat avfall som ageras ut av vilsna individer i en värld som förlorat all mänsklighet i nätets cyberlabyrint.

    SvaraRadera
  5. Varför ska inte RP spela i div1 nästa säsong?

    Tomas Axner är fruktansvärt vass med pennan när det gäller handboll. Han har rätt i det mesta men kanske använder fel ord. Och när det gäller rustans utmaning som Axner inte tog trots att de enligt honom var öppet mål och målvakten var på fikarast så kan jag säga att en spelare som Rustan tränat som inte gillar honom är Tobias Aren (nuvarande silvermedlajör i GUIF). Tobias gick ut i pressen efter att GUIF slagit ut favoriten och så tillika Rustans lag Sävehof och sa att det bästa han gjort är att byta lag och tränare. "Rustan var väl inte den bästa tränaren jag haft".

    Bra blogg men dålig uppdatering!

    SvaraRadera
  6. Ja corren borde se till att bloggenuppdateras eller annars ta bort den. en blogg som uppdateras en gång per månad är ju lika underhållande som en film om korgflätning under vatten.

    SvaraRadera
  7. Till anonym: Ja men vad bra att denna hörna uppdateras minst en gång i veckan då! Även nu när handbollen är inne i en relativ lågsäsong så informeras vi om frågor och händelser runt den runda, klistriga bollen med jämna mellanrum.

    Personligen skulle jag önska lite mer kåserier och funderingar över vår moderna samtid med en handbollstouch. En fråga som jag länge funderat på där är om inte LHK´s stora spelare är för små och de små för stora. En jämngrå massa fyller ingen sporthall.

    SvaraRadera