måndag 1 februari 2010

USM

Tyvärr lyckades varken Malmslätt eller RPs A-pojkar att ta sig vidare till finalsteget, steg 5 när vi nu summerar steg 4 i årets USM. Tjejerna i RP var nära, men lyckades inte nå det efterlängtade steg 5 de heller.

Grattis till bra insatster dock!

Kommande helg spelas steg 4 för B-ungdom. Hur går det för RPs killar och tjejer där?

EM är över, nästa stora mästerskap blir VM, i Sverige! Boka in januari, Linköping är ju arrangör för tusan! Hoppas Island, Danmark eller Kroatien kommer hit! Frankrike och Norge funkar också. Vilket fest det kan bli!!!

Frankrike och Kroatien är bäst i världen. Ingen tillfällighet! De har de bästa spelarna och dessutom har de coacher som vet exakt hur dessa handbollfenomen skall spelas i kollektivet! Njutning...

Alla ungdomstränare! Titta på spelarna i dessa lag! Hur bra de är individuellt! Träna skott, passningar, genombrott och försvar indiviudellt och strunta i alla kantövergångar, växlar och annat skit! Var och en av de spelarna i laget skall alla bli bättre individuellt hela tiden, det kräver massa träning av skott, passningar och genombrott. Inga träningar av långa, dubbla växlar eller rullar vänster när man är 10-16 år!

Budskap va ordet!

1 kommentar:

  1. Men om man tränar skott och man blir en bombare - då kan man ju bli misstänkt för bombhot!!

    SvaraRadera