onsdag 4 november 2009

Mediabomb

Väldans va mycket skoj det har varit på TV och mer kommer...

Igår var det dags för "handbollsklubb" med Jidhe som ankare. Bredvid sig hade han Thomas Axnér, Claes Hellgren, Stefan Lövgren och Robert Perlskoj. Väldigt skoj och bra ämnen, mycket bra ämnen! Hoppas att man byter ut folket som är gäster. Perlskog och Hellgren har TV 4 kört med sedan VM 95. Visst kan de vara med ibland, men lite nytt är nog inte fel. Bloggare Flink kanske? Avgående Rustan Lundbäck en annan? Ulf Nyström?

Till alla ungdomar! Skjut! Skjut och Skjut! Då kan vi vara V9:a i landslaget inom kort...

Ikväll visas Sävehof-Alingsås på www.heh.nu. Där kommer det att smälla, tro mig! Kanske det hetaste derbyt numera?

Seriefinal är det också i damelit. Sävehof tar emot Skuru. Spännande!

Rustan Lundbäck avgår alltså... eller inte avgår.. Han slutar efter säsongen... Denna man har gjort mycket för Sävehof, men nu är det tydligen stopp. Vem/vilka tar över?

Sveriges insats i Tyskland var ok med tanke på att man gick runt ganska mycket på folk. Våra V6or är riktigt bra. Kantspelarna på andra sidan är bra, men inte riktigt samma klass. Carlén och Kim är bra på H9 liksom Doder, Lukas i mitten. V9 och M6 är de positioner som inte är lika starka. Målvakterna... Ja, fick ingen riktigt klar bild där...

Får Fredrik Larsson chansen snart?

Jag tror att Sverige kan få ett trivsamt EM, men då gäller det att lägga fokus på sånt som gör att man kan vinna matcherna. Det är jag övertygad om att Olsson/Lindgren fixar tillsammans med sitt lag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar