tisdag 24 november 2009

Handboll igen

Efter en omtumlande helg är bloggen tillbaks och det som står på tapeten är diverse ungdomsarrangemang. Inom snar framtid får vi bevittna USM för juniorer a-pojkar och a-flickor. Dessutom är det mindre än en måndag kvar tills juniorelitcupen spelas. Spelschemat finns från denna vecka på www.handboll.info.

RPs HJ skall spela steg 3 hemma i Linköping. Mycket skoj för alla handbollsintresserade i Östergötland att få ta del av detta steg. 5-6/12 är det som gäller! Matchtider finns på nätet.

Opals DJ spelar även de steg 3. De åker till Tyresö för att spela mot hemmalaget och 3 andra motståndare. En lagom tuff uppgift som man säkert kan fixa om man tränar på bra fram tills det är dags! NKIK spelar i Nacka och mot Skuru kommer man att få storstryk! I övrigt ser motståndet inte alls omöjligt ut...

A-pojkar och A-flickor spelar även de SM. Lottningen kom idag/igår och RPs duktiga pojkar tar sig lätt till steg 4. Malmslätt har fått en skaplig lottning och har även de chans på steg 4.

Vad gäller flickorna spelar RPs tjejer i Nässjö och lottningen ser gynsam ut. Kul att också Motala är i steg 3. Gruppen ser dock skapligt tuff ut!

Sista helgen innan julen spelas juniorelitcupen. Återkommer till detta när det närmar sig!

Till helgen spelar RPs damer seriefinal i Stockholm mot Gustavsberg. Sporthallen ute bland kubbar och skär i Gurraberg är som den är och där är nog hemmalaget grymt starka! Spännande...

LHK åker till Borås för att möta 3:an i serien Borås. Vinst där och förutsättningar för ganska god kontakt med övre halvan.

Damernas VM börjar snart! Om just detta Kinaäventyr handlar min blogg om nästa gång jag skriver. TV 4 sport ikväll, handbollskväll!

1 kommentar:

  1. Även Ljungsbro:s A pojkar spelar Steg 3. Motståndare Anderstorp, Stavsten och Önnered ser tufft ut, men en 2:a plats känns inte orimlig.

    SvaraRadera