söndag 6 september 2009

Handbollen i GBG

Träffade igår ett antal gamla handbollsbekanta och givetvis blev det en del snack om handbollen. Visserligen med GBG-tema för det mesta, men ändå!

Vi pratade en del om att lagen, främst elitlagen spelar mängder med träningsmatcher på försäsong och vad det ger i förhållande till den träningsmängd man eventuellt missar. Intressant onekligen!

Ida Odén berättade om att Sävehofs damer under lördagen förlorade mot Larvik. Frank Lökes syster gjorde 15 mål från linjen. 37-25 mot Sveriges bästa lag som spelade 3-2-1 för dagen.

Kungälv spelade mot RIK under kvällen och 13-11 till RIK stod det i paus. Kungälv skall byta arena och man spelade sista matchen i den gamla hallen. Skönt det! LHK skall möta Kungälv kommande säsong, vilken vi nu slipper att göra i en för liten hall.

Har Henrik Lundstöm hår numera? Såg en bild i expressen där han hade det! Eller har expressen inte bilder från 2005 och framåt? Beklämmande i så fall!

NKIKs damer har inte gått så bra resultatmässigt i Eskil cup. Vet inte hur det har sett ut spelmässigt. Dock har seriekollegan Göksten gått bättre, ett Göksten som har varit ordentligt nedskrivet! Tror dock att unge, duktige och ambitiöse Anton Claesson kan göra ett gott arbete med damerna från Torshälla! RPs damer möter Göksten i början av Oktober!

Sävehofs herrar skall spela med mera fart i fas 1 och 2 detta år! Sköj!

Handboll på TV snart hoppas jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar