lördag 18 april 2009

Dags för semifinaler!

Först ut är matchen mellan Skövde och IVH Västerås. En på förhand mycket jämn match. Tråkigt att Angelica Wallén är skadad, det hade gjort allting mycket roligare!

Skövde måste få sitt försvarsspel att fungera då man nu är försvagade framåt. Lisa Karlsson i mål är duktig och där har vi nog nyckelspelaren!

IVH har Jessica Enström som säkert kan bidra med en del, rutin är bara förnamnet här. Sofia Olofsson är en annan spelare som levererar gång på gång. IVHs problem tycker jag ligger i att man har för många tekniska fel. Dessa måste minimeras om man skall kunna slå Skövde!

16.10 är det matchstart för denna match som spelas i metropolen Skövde. Bäst av 5 är det som gäller!

Imorgon, 16.10 spelas första matchen i serien av semifinalmatcher mellan Sävehof och Guif! Sävehof får gälla som favoriter... Här kommer positionsfighterna i denna serie.

MV: Forsberg/Gudmunsson vs Lucau/Johansson
Forsberg kommer att stå matcherna för Sävehof om inget märkligt händer. Guifs målvakter delar på jobbet. Det är jämnt skägg här.
V6: Johansson vs Tholin
Robbans kapacitet är egentligen minst lika hög, men Tholin deltar betydligt mer i spelet och gör många mål! 1-0 till Guif.
M6: Jansson vs Fritzon
Fritzon är grymt bra och blir ännu bättre nu i slutspelet! Jansson skapar inte i närheten så många lägen som Erik gör. 1-1.
H6: Vilka spelar här är frågan? Johansson vs Tverin
Zacke och Fridén är också med i spelet här. Johansson mot Tverin är en svår nöt. Johansson, med Tobias i förnamn har 0 erfarenhet av dessa matcher, men han har gjort det bra. Med tanke på att Zacke kan spela här också så vinner Guif! 2-1 till Guif.
V9: Stenbäcken vs Johansson
Stenbäcken är mer komplett och bättre bakåt. Johansson lite ojämn. 2-2.
M9: Fahlgren vs Aren
Inget snack. Falle e grymt bra! 3-2 till Sävehof.
H9: Jacobsson vs Zacke/Andersson
Jacobsson är riktigt bra, njut! 4-2 till Sävehof!

Sävehof vinner med 3-1 enligt mig!

1 kommentar:

  1. Jag ser fram emot dessa matcher - dom är bra för magen! Nu tar vi dom nu tar vi dom!!

    SvaraRadera