torsdag 3 juni 2010

Sommar...

Efter att handbollens tittare fått bevittna en mycket spännande handbollshelg rullar handbollslivet vidare. Vårat herrlandslag skall på träningsläger och många unga spelare lirar Partille cup m.m under sommaren.

Nästa torsdag, 10/6 är det träningsmatch i sporthallen. Linköpings herrar tar emot Mantorp.

I Sverige spelas under Partille cup en stor turnering för F92/93-landslaget, det blir något att titta på det för alla ni som är på plats i GBG under dessa dagar.

När nu herrarnas landslag åker på läger inför kommande VM är varken Per Sandström eller Erik Fritzon med. Jag tolkar det som att de inte är aktuella inför VM, i alla fall inte i första taget. För er som följt bloggen vet ju att jag tycker det är synd.

Såg avgörande matchen i danska slutspelet i lördags. Broder min skötte sig bra, även Kristian Svensson var bra! Bäst var Kjelling som gjorde 14 mål inklusive avgörande straff som han tummskruvade in! Lukas Karlsson och Olof Ask var med i det förlorande Kolding och gjorde det bra! Undrar när vi får se danska ligan på TV 4 sport? Svt 24? Många svenskar som spelar där och många bra spelare generellt! Nästa säsong spelar bombarn Mikkel Hansen också i denna liga...

Ut i solen!

1 kommentar: